התנפחות הנרתיק לאחר יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/03/2019 | 19:38 | מאת: שלום

בזמן סקס עם בן זוגי אני מרגישה מתיחה בשפתי הפות ובסיום היחסים השפתיים מתנפחות ברמה קיצונית כך שהם בולטות מחוץ לאיבר מקשות על ההליכה ומחייבות לשבת עם רגליים פסוקות , כל זה נמשך עד ליום אחרי. בהתחלה חשבתי שזה מאלרגיה לזרע אז הוא הפסיק לגמור בפנים והשתמשנו בקונדום.דואגת להרטיב את האזור כמו שצריך לפני החדירה. חשוב לי לציין שבהתחלה לא קרה לי דבר כזה אבל בחודשיים האחרונים זה דבר שקורה קבוע. מה הסיבה לדבר ואיך להימנע מזה?

אי אפשר לדעת מה הבעיה ללא בדיקה שלך האם האקט המיני נמשך הרבה זמן?את צריכה לעבור בדיקת רופא נשים שיראה מה מצב העור ורצוי שתבואי אליו אחרי יחסי מין שיראה את האזור בשיא הבעיה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו