בטן נפוחה וסיכוי להריון ?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/02/2019 | 19:49 | מאת: סתיו

ביום ראשון האחרון 17.2 קיימתי יחסי מין לא מוגנים,דרך פי הטבעת,כשאני שוכבת על הגב, ללא חדירה לנרתיק.הוא גמר על הבטן שלי. לפני החדירה, הוא דחף אצבעות, בתוך הנרתיק שלי, אבל לא את איבר מינו. אני צריכה לקבל מחר 22.2 מחזור, ויש לי כאבי מחזור קצת חזקים מהרגיל ובטן תחתונה נפוחה כואבת. היו לי גם כאבי מחזור באותו יום ששכבנו אבל ללא נפיחות בטן.הנפיחות התחילה ביום שני בבוקר, יום לאחר ששכבנו. האם יש סיכוי שהזרע הגיע בטעות לאזור הנרתיק ונכנסתי להריון? אני זוכרת את הזרע שלו,כמות קטנה יחסית,על הבטן שלי .הוא ניגב את זה במגבון ואחרי זה את איבר המין שלו . תודה!

תחושות הריון ואבחון הריון קוכשבועיים לאחר ההפריה ולא מיד אחרי יחסי מין

22/02/2019 | 09:53 | מאת: סתיו

לא הבנתי את התשובה... רציתי לדעת אם הסיכוי שאני בהריון קטן ואם מה שיש לי אלו כאבי מחזור? תודה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו