חשש להריון .........

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/02/2019 | 11:47 | מאת: דורית

קיימתי יחסים עם החבר והוא היה עם קונדום. תוך כדי הטלפון שלי צילצל וצעקתי מפחד. החבר התכווץ ואיבר המין נפל ובטעות גרמתי לו לצאת ממני אבל הקונדום נשאר בתוכי . החבר לא אמר לי ונשארתי עם הקונדום בתוכי כ 5 דקות עד שהוצאתי אותו. הוא היה מלא בזרע אבל רק בחלק הפנימי של הקונדום. מה הסיכוי שזרע נכנס לתוכי? שטפתי את המקום עם הטוש במקלחת ולקחתי כדור. האם זה מספיק ?

אם לקחת פוסטינור השבירות נמוכה ביותר יכול להיות דימומים או איחור במחזור בגלל הפוסטינור ולכן עשי בדיקת שתן לשלול הריון במועד שאמור להגיע המחזור

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו