שפשוף בקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/02/2019 | 01:39 | מאת: שני

היי בעת קיום יחסי מין קרה מצב של שפשוף לא מכוון באיבר המין, הרגשתי שנשרטתי בשפתיים ואכן לא הפסקתי לדמם משם כמה דקות ברציפות. בהסתכלות על האיזור הצד של השפשוף מאוד התנפח ונהייתה סוג של גולה גדולה. מאוד שורף בעת שתן. האם מסוכן? ניתן לעשות משהו?

הנפיחות ווהכאבים יעברו לאחר מספר ימים. עשי אמבטיות ישיבה כדי להרגיע את האזור, המנעי מקיום יחסי מין עד להבראת המקום. ולהבא כדאי להשתמש בהרבה גקל סיכוך לפני החדירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו