הריון ולקיחת גלולות בזמן הריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/01/2019 | 09:37 | מאת: רונית

אם אני לוקחת גלולות ואני אכן בהריון (בהנחה שאני לא מגלה את זה בזמן) יש פגיעה מסויימת בעובר? וגם איך אפשר לדעת? המחזור פשוט לא מגיע - הרי עם גלולות זה מחזור מדומה לא?

גלקיחת גלולות בתחילת הריון לא פוגעת בעובר. התחושות הכלליות השונות, גודש חריג בשדיים תחושת נפיחות ובחילות הן בדרך כלל סמנים שיש הריון. בכל מקרה אם יש חשש מהריון כי פספסת גלולה או לא התחלת בזמן עשי בדיקת שתן להריון גם אם הגיע הדימום בסוף חפיסת הגלולות

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו