מחזור שהקדים במספר ימים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/01/2019 | 15:36 | מאת: עדן שלו

בעלי ואני מנסים להכנס להיריון בחודשים האחרונים. אני בריאה והמחזור שלי סדיר בשנים האחרונות (משך זמן קבוע, כמעט ללא כאבים מקדימים). לפני כיומיים (כשבוע לאחר הביוץ) החל דימון מוזר ונקודתי, ממש בדומה לימים לפני הווסת החודשי. היום לעומת זאת, קמתי אפופת כאבים בבטן תחתונה ובהמלך היום החל דימון חזק יותר שלווה גם במיגרנה. אציין כי שאני בתקופה לחוצה (דיי מצב רגיל אצלי) מבחינת הלימודים. האם עליי לפנות לרופאה? מה כדאי לעשות? האם עוד יש סיכוי להיריון, או שמדובר במחזור חודשי משובש שנובע מלחץ/שינויי מזג אוויר ועוד?

כנראה שבעקבות לחצים הקדים המחזור בכל מקרה עשי בדיקה לשלילתץ הריון נדיר אבל שדימום בהשרשה יהיה כל כך חזק

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו