הודעה לשירה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/08/2005 | 11:50 | מאת: גולשת

שירה, ברשותך, אני מבקשת להאיר ולהעיר לך : הפורום הוא פורום סגור על מנת לשמור על תרבות הדיון ותו לא. אינני מבינה, מדוע את נוהגת לא להעלות הודעות/תגובות שאין בהן שום גסות, בוטות, העלבה וכדומה. הגבתי לכמה הודעות, ואת פשוט לא העלית את תגובותי, ורשמת את תשובותייך שהיו במהותן בדיוק כמו תשובותי, במילים קצת אחרות. (רק שאני עניתי קצת מוקדם יותר). אם אינך מעוניינת (וכנ"ל שותפך לניהול הפורום) שגולשים אחרים יגיבו, יענו להודעות, אלא שיהיה דו שיח רק בין השואלים למנהלי הפורום , ולא רב שיח בין השואלים לבין עצמם, אז בבקשה תצייני זאת בהודעה, במפורש. זה מיותר ולא נחוץ בהחלט להעלות הודעה זו. אני רק מקווה שהבנת למה אני מתכוונת..

07/08/2005 | 12:12 | מאת: שירה

גולשת חביבה דר' הופמן ואנוכי תמימי דעים בעניין: לפורום הזה מטרה אחת ספציפית וממוקדת, והיא לעזור ככל שניתן לפונים ופונות בשאלות מטרידות, לנסות ולהקל על מצוקתן/מצוקתם באופן הטוב ביותר. הפורום * אינו* מיועד להפגת שעמום של גולשים /גולשות ואינו נועד לספק את יצר הדמיון וכושר ההמצאה של אנשים ששמו להם למטרה להמציא שאלות שונות ומשונות ולשגר אותם לפורומים של דוקטורס. מזה זמן רב ישנו גולש/גולשת אשר גורם להפרעות חוזרות ונשנות לא רק בפורום הזה אלא גם בפורומים אחרים. כל מנהל פורום רשאי לבחור בדרך המתאימה לו על מנת להילחם בתופעה הלא רצויה הזו, אנחנו בחרנו בדרך של פורום סגור, שמאפשר לנו להפעיל את שיקול הדעת שלנו בהחלטה איזה הודעות למחוק ואיזה להשאיר. אנחנו שומרים את הזכות למחוק * כל * הודעה שלגביה יש לנו יסוד סביר להאמין שאינה אמיתית. כאמור, איננו תורמים את זמננו היקר ואת רצוננו הטוב על מנת לשעשע אנשים שמוצאים את סיפוקם בחיים על ידי שליחת הודעות מפוברקות לפורום שמטרתו לסייע. נשמח לקבל הודעות אמיתיות וכנות, נשמח לשיתוף והחלפת דיעות בפורום, לא נקבל בשום אופן "בדיחות" חסרות טעם. מקווה שהתמונה הובהרה, יש לי רושם שהבנת בדיוק למה התכוונתי. שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו