דימום חלש אחרי פרימולט נור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/11/2018 | 09:14 | מאת: שון

שלום, בת 23 עם שחלות פולציסיטות הפסקתי ליטול גלולות בעקבות קבלת מחזור פעמיים בחודש עם מחזור ולאחר ההפסקה המחזור לא הגיע החלטתי בהתייעצות עם הרופאה ליטול חמישה ימים פעמיים ביום פרימולט נור, לאחר ארבע ימים החלו כתמים של דם אל לא באמת מחזור אבל יחד עם כאבים נוראיים. רציתי לדעת למה המחזור כלכך חלש ואם יכול להיות שהזרם יתחזק בהמשך? כבר ביום רביעי של דימומים.. אשמח לתשובה (יש לציין שזו לא פעם ראשונה שאני נוטלת פרימולט אך מעולם לא הייתה לי תופעה כזו) אודה על תשובתכם

בדרך כלל הדימום לא אמור להתחזק העיקר שהגבת לפרימולוטנור אפילו אם זה תגובה חלשהפני בחזרה לרופאת הנשים שלך

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו