מחזור לא נורמלי! אשמח לעזרה דחוף

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/11/2018 | 03:53 | מאת: ליאל

הי ליאורה . השתמשתי בגלולות בערך חצי שנה, והפסקתי . קיבלתי מחזור הכל כרגיל ואחרי שבועיים וחצי קיבלתי שוב, אני ביום ה4 והדימומים רק מתגברים. יש לי כמויות אדירןת , בד"כ ביום ה4 כבר אין לי כלום. רציתי לדעת אם יש סיבה לדאוג או שזה ליגיטימי בגלל הפסקת הגלולות? חייבת לציין שפעם הייתי משתמשת בגלולות שנתיים רצוף וכשהפסקתי לא היה ככה

סביר שיהיה דימום לא סדיר ושונה עם הפסקת הגלולות בכל מקרה אם הדימום חזק מאוד ולא מפסיק פני לבדיקת רופא נשים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו