שאלה חשובה לי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/10/2018 | 11:49 | מאת: דורית

אני בת 17 וכדי לקרוע את הבתולים שלי ניסיתי בהתחלה לאונן עם האצבעות (הכנסתי עד 2 אצבעות) אבל לא הרגשתי שום כאב וגם לא ירד דם. הכנסתי 3 אצבעות ואותו דבר. הכנסתי את כל כף היד ולא הרגשתי דבר.השאלה היא מה עם הבתולים? לא שכבתי עם אף אחד ולפני כן לא הכנסתי כלום חוץ מטמפונים שגם נכנסו ללא קושי.

24/11/2018 | 00:53 | מאת: מורן, מבינה בתחום

מזאת אומרת מה עם הבתולים? את עדיין בתולה מאמי, שתקיימי יחסים עם גבר יירד לך דם . אין סיבה למהר, להפך בדור שלנו תתגאי בזה שאת עדיין בתולה, ותשכבי רק עם הגבר הנכון שבאמת תסמכי עליו והוא גם יהיה גאה בך!

כשליש מבהנות לא מדממות בפעם הראשונה חלק מהבנות קרום הבתולים מאוד גמיש ונמתח ולכן גם אין כאבים. יכולן להיות שבמהלך נסיונות להחדרת טמפונים קרום הבתולים התרחב ונקרע מבלי שתרגישי

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו