דרכים להרחבת נרתיק. נרתיק צר

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/10/2018 | 13:06 | מאת: ליאת

היי. אני וחבר שלי מנסים לקיים יחסי מין וזה כואב (אני בתולה) נראה לי שאני מאוד צרה. יש דרכים להרחיב את הנרתיק? אני מנסה עם 2 אצבעות אבל זה מאוד כואב. ניסיתי קצת עזרקאין 5% אבל עדיין כואב קצת. תודה.

פני קודם כל לרופא נשים לאבחון מה הבעיה לפעמים הבעיה במבנה קרום הבתולים שהוא נוקשה ומפריע לחדירה ואז הטיפול יכול להיות בפרוצדורה ניתוחית קלה להרחיב אותו. אם הקרום תקין אז כנראה שאת מכווצת מה שנותן תחושה של נרתיק מוצר ואז הטיפול הוא סקסולוגי או פיזיותרפי ולפעמים הבעיה ברגישות עצבית בפתח שאז הטיפול הוא אחר

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו