ווסת לאחר הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/10/2018 | 14:04 | מאת: בת 36

היי. נטלתי במשך 4 שנים גלולות יסמין והפסקתי לפני כחודש.לאחר מכן קיבלתי ווסת. הווסת האחרונה שלי הייתה לפני כ 30 יום. מאחר לי המחזור כבר יומיים . עשיתי בדיקת הריון יצאה שלילי. כמה ימי איחור אמורים ללכת לרופאת נשים? ומתי אמור להגיע הווסת ? האם המחזור משתנה לאחר הפסקת הגלולות?

לאחר הפסקת גלולות יכול להיות שיקח כמה חודשים עד שהמחזורים יתאזנו ויחזרו לסדר. הכל תלוי איך היו המחזורים שלך לפני הגלולות. אם הם היו לא סדירים אז יש סכוי שגם לאחר הפסקת הגלולות ימשיכו להיות לא סדירים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו