עליה מטורפת בחשק המיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/10/2018 | 12:47 | מאת: דורית לוי

בת 40 ונשואה 15 שנה. לאחרונה אני חווה עליה מטורפת בחשק המיני שזה בא לידי ביטוי בתדירות (חייבת בבוקר לפני שבעלי יוצא וחייבת בלילה לפני השינה). בימי שישישבת שנינו בבית ואני פשוט מטורפת על סקס. לבעלי זה לא מפריע אבל אני לא מבינה מה גרם למצב הזה. תמיד עשינו סקס בתדירות סבירה לפי הבנתינו. ממה זה יכול להיות?

הסיבות יכולות להיות רגשיות, הורמונליות, עצביות תרופתיות ועוד. מציעה לך חלפנות לרופא נשים המומחה בטיפול מיני כדי שיעשה את הערכה הנכונה למצבך

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו