מניעה ע"י ידיעת זמן הביוץ

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/08/2005 | 14:35 | מאת: איוה

שמעתי שיש שיטה לזיהוי הביוץ ע"י מדידת חום הגוף. שכמה ימים לפני הביוץ חום הגוף יורד ואח"כ חוזר לנורמה. האם זה נכון והאם אפשר להסתמך על זה בוודאות, אני שואלת מאחר ואני מעונינת להמנע מקיום יחסים בימים הלא בטוחים השאלה אם הבדיקה הזו מדויקת ועד כמה?

03/08/2005 | 17:22 | מאת: שירה

נשים יקרות שלום, ביומיים האחרונים נתקלתי בשאלות חוזרות ונשנות על שיטות טבעיות להימנע מהריון. איני יודעת אם מדובר באותה שואלת בשינוי אדרת או שמא באופן מפתיע חודש אוגוסט הביא עמו דחף בלתי נשלט של נשים לקיים יחסי מין בלתי מוגנים...? כך או כך, הבה נעמיד דברים על דיוקם באופן חד משמעי: הדרך היחידה להימנע מהריונות לא רצויים היא הימנעות מקיום יחסי מין, נקודה. הדרך השניה הבטוחה ביותר, היא שימוש באמצעי המניעה הנפוץ והמהימן ביותר והוא גלולות למניעת הריון. אחרי הגלולות נמצאים הקונדומים. כל שאר השיטות הן *לא* שיטות שאפשר להסתמך עליהן, חד משמעית ! כל מי שמעוניין/מעוניינת להסתמך על שיטה טבעית כזו או אחרת - מן הראוי להוסיף לרשימת המכולת של החודש הבא גם ערכה ביתית לבדיקת הריון. איוה, להלן קישור מתוך אתר דוקטורס, ובו שאלות ותשובות בנוגע לביוץ והריון. התשובה לשאלתך אודות מדידת חום הגוף נמצאת מתחת לשאלה: "מהי מדידת חום השחר?" http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Article/xID/2718/xCT/0 ערב נעים שירה

04/08/2005 | 11:20 | מאת: איוה

התפרסם מחקר חדש שגלולות למניעת הריון גורמות לסרטן, ולכן ככל הנראה את מוצפת בשאלות בנושא, נשים רבות נכנסו לפאניקה ורוצות להפסיק ליטול גלולות

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו