דימום שאלה דחופה מאוד

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/10/2018 | 16:39 | מאת: יעל

שלום, אני בת 21 לוקחת גלולות דיאנה באופן סדיר. אני באמצע חפיסה ושכחתי 2 ימים של גלולות, אך לא ברצף, שחכתי לקחת ביום רביעי , בחמישי ושישי לקחתי ואז בשבת שוב שחכתי לקחת גלולה .. ביום שבת הופיע דימום קל הפסיק לכמה ימים וחזר שוב היום (רביעי) למרות שהמשכתי את החבילה כרגיל השאלה היא האם להפסיק לקחת, לחכות שבע ימים ולהתחיל מהתחלה או פשוט להמשיך את החפיסה במקביל לקבלת המחזור. מה עדיף לגוף? יש לציין שאני סובלת משלחות פוליציסטיות .. אודה על תשובתך.

ממליצה לך להמשיך עם הגלולות עד לסיום החפיסה ובמקביל להוסיף קונדומים לשבועיים הקרובים אם את פעילה מינית

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו