חוסר התאמה בחשק המיני עם בן זוגי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/09/2018 | 14:03 | מאת: שייני

אני ובן זוגי בזוגיות מעולה כבר מעל שנה. אבל יש לנו בעיה של חוסר התאמה בחשק המיני. הוא בעל חשק מיני קבוע ויומי, ואני כמעט אף פעם לא. אין לי בעיה של אורגזמות. הבעיה היא לפני קיום היחסים, הרבה פעמים אני לא רוצה סקס ובכל זאת זורמת על זה והחשק כן נפתח לי תוך כדי היחסים. ואני אוהבת אותו מאוד, ומאוד נמשכת אליו.

פער בחשקים המיניים זו בעיה מוכרת. חוסר חשק מיני אף היא תופעה ששכיחה אצל נשים מציעה לך לפנות לטיפול מיני פרטני וזוגי יש בבתי חולים השונים מרפאות סקסולוגית ויש רשימת מטפלים מיניים מוסמכים באתר של האגודה לטיפול מיני

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו