נקודת ג'י

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/08/2005 | 01:42 | מאת: דניאלה

שלום שירה, כבר זמן רב מעסיקה אותי השאלה, היכן ממוקמת נקודת הג'י הגברית (אם בכלל יש כזו)? תודה רבה.

03/08/2005 | 09:25 | מאת: שירה

דניאלה, בדומה לנקודת הג'י אצל נשים, גם לגבי המקבילה הגברית הדיעות חלוקות. יש הטוענים שהיא קיימת ולעומתם טוענים אחרים שזו המצאה. כך או כך, הנקודה המדוברת אמורה להימצא באזור הערמונית וכדי להגיע אליה יש להחדיר אצבע כ- 5 ס"מ לעומק פי הטבעת של הגבר, ולהזיז את האצבע קדימה-אחורה לכיוון הקיר הפנימי (כלומר לכיוון הבטן של הגבר). כמובן, רצוי לא "להפתיע" את בן זוגך עם אצבעות פולשניות אלא לשאול אותו קודם לכן האם הוא מעוניין בכך. יום טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו