שאלות...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/08/2005 | 21:55 | מאת: סיוון

ערב טוב! יש לי מס' שאלות שאשמח אם תענו אליהם, אז ככה: מזה איקי ואיך הוא נוצר? האם לקיים יחסי מין לעיתים קרובות זה בריא, או שצריך לעשות הפסקות, ואם כן כמה ימים ומה הסיבה לכך? האם ניתן לקיים יחסי מין כאשר בחורה במחזור? במידה ומותר האם זה היגייני? איך מתנשקים נשיקה צרפתית? תודה

03/08/2005 | 09:02 | מאת: שירה

בוקר טוב סיוון למען הסדר הטוב, אמספר את שאלותיך (1) היקי / איקי / Love bite, הוא למעשה שטף דם קטן שנוצר כתוצאה מנשיקה חזקה/מציצה של העור. התוצאה המתקבלת היא סימן אדום על גבי העור. ה"נזק" הוא כמובן זמני וחולף כעבור 3-5 ימים. (אפשר להסתיר במייק אפ !...) (2) יחסי מין הם חלק אינטגרלי מהחיים והם אינם מזיקים לבריאות, כמובן כל זמן שלא מערבים בהם גורמים המסוכנים לבריאות. אין צורך בהפסקות יזומות, וכדאי פשוט ליהנות מכך שמדובר באחת מהנאות החיים שאינה עולה כסף ואינה גורמת להשמנה (בניגוד להרבה הנאות אחרות). (3) ניתן בהחלט לקיים יחסי מין בתקופת המחזור. לא כל הנשים חשות בנוח לעשות זאת, לכן חשוב לפעול בהתאם לתחושה הפנימית ולא לעשות שום דבר שאינו מתאים עבורך. כדי לשמור על ההגיינה רצוי להתקלח לפני קיום היחסים. במידה והדם עצמו מפריע לך ומוגדר מבחינתך כלא הגייני, זו עלולה להיות קצת בעיה כי דם הוא חלק בלתי נפרד מהמחזור. דם המחזור אינו דם "מלוכלך" (ההיפך הוא הנכון, למעשה) אבל הגיינה זו כמובן גם תחושה פנימית אינדיבידואלית. (4) נשיקה צרפתית היא נשיקה בה מלבד השפתיים מעורבת גם הלשון. מקווה שעניתי יום נעים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו