חשק מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/08/2005 | 21:23 | מאת: מ.

אני בת 28 לפני שנה וחצי ילדתי בלידה רגילה בת מקסימה ולאחר 3 חודשים נכנסתי בטעות להריון שהופסק בהפלה, מאז ועד היום אני חסרת חשק מיני ולמעשה בעלי "מיובש" בגללי מאז. מה לעשות ? איך להחזיר את החשק ? יש טיפול תרופתי כלשהו ? האם זו תופעה מוכרת או שאני היחידה ? תודה מראש מ.

03/08/2005 | 10:32 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום ! תודה על השאלה. התופעה מוכרת ושכיחה. ואכן הרבה "אבות טריים" מיובשים, כפי שקראת לזה. ראשית, חשוב מאד להחזיר את המגע והמין לזוגיות. כדאי כבר היום להציע לבן זוגך מסז' הדדי עם שמן. או אמבטיה משותפת ( אם יש מקום ) קרוב לוודאי שזה יוביל לקיום יחסים. זה דבר טוב וחיובי. גם אם לא ממש "בא לך", קרוב לוודאי שתהני. ( לא בטוח שתגעי לאורגזמה, אבל זה נושא אחר ). תנסי בחודש הקרוב להקפיד על פעילות כזאת פעמיים בשבוע. זה "טיפול" לא תרופתי, וכדי שיועיל, צריך לעשות אותו. תקפידי על תנאים סביבתיים שמתאימים לך. מוסיקה, נרות, ריח נעים, יין. מה שעושה לך טוב. אל תדאגי אם הדברים לא חשים "טבעי" כמו בעבר. גם זה יבוא. אם תתקלי בבעיות, או שאלות, נשמח לענות. אם לא תרגישי הבדל ניכר בחודש של ה"טיפול" בעשייה, נחשוב על טיפול תרופתי. בהצלחה! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו