מין אוראלי- טעם

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/08/2005 | 14:51 | מאת: א'

שלום, השאלה שלי אולי תשמע הזויה אך אני אשאל בכ"ז... רציתי לדעת אם יש דברים שעדיף לאכול/ לא לאכול ע"מ שהטעם והריח בנרתיק בעת ביצוע מין אוראלי יהיו טוב יותר? האם יש קשר בין תזונה לריח והטעם שהגוף מפריש ואם כן מה אפשר לעשות ע"מ לשפרו? תודה. א'

02/08/2005 | 15:24 | מאת: א'

א. חידוד השאלה- התכוונתי גם לדברים בסיסיים ביותר כמו קפה או תה? משקאות ממותקים או מים? מבושל או מטוגן? פירות וירקות מסויימים? ב. נפלה טעות בכ.אימייל- תיקנתי... שוב תודה א'.

02/08/2005 | 17:51 | מאת: שירה

א' שלום אפתח בכך שאיני תזונאית ואיני מומחית לתזונה. יש קשר בין תזונה לבין ריח הגוף והפרשותיו, איני יודעת לגבי טעם ההפרשות בנרתיק באופן ספציפי אבל אני משערת שיש השפעה מסויימת. ככלל, מדובר על מאכלים מתובלים מאוד, על מאכלים המכילים כמויות גדולות של בצל ושום, או מאכלים כדוגמת חילבה ועמבה - כל מי שהתזונה שלו מורכבת ממאכלים כגון אלה בוודאי יודע שיש להם השפעה על ריח הגוף והם אפילו משנים את ריח השתן והזיעה. לגבי הנרתיק, כל זמן שהפלורה הטבעית נשמרת באיזון נכון (אין התרבות של חיידקים, דלקת או פטריה) אין סיבה שהטעם והריח הטבעיים ישתנו באופן משמעותי. אם יש שינוי מהותי בהפרשות ובריחן/צבען יש לגשת לבדיקה אצל רופא נשים. ניתן להשיג בחנויות סקס כל מיני ג'לים בטעמים שונים שמטרתם לגוון את הטעם במין אוראלי, לשני הצדדים. שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו