חדירה לא מלאה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/08/2005 | 13:07 | מאת: קארין

לצוות הפורום, צהרים טובים! רציתי לשאול מה המשמעות כאשר אומרים חדירה לא מלאה?עד איפה חדירה זו מגיעה כאשר מדברים על בחורה שהיא בתולה ובחורה שהיא לא בתולה? והאם בחורה שהיא בתולה ומבוצע לה חדירה לא מלאה עדיין יכולה להישאר בתולה? תודה רבה

02/08/2005 | 13:50 | מאת: שירה

קארין שלום לא ניתן ממש למדוד בס"מ את ההבדל בין "חדירה מלאה" לבין "חדירה חלקית". באופן כללי, אפשר להגיד שבחדירה חלקית, לא כל איבר המין הגברי חודר אל הנרתיק, אלא רק חלק ממנו. אם לאישה בתולה חשוב להישאר בתולה עליה להימנע מחדירות מכל סוג שהוא, (חלקיות יותר או פחות), שכן גם חדירה "חלקית" של הפין עלולה לשנות את הגדרת הבתוליות...! שירה

02/08/2005 | 14:12 | מאת: קארין

עוד שאלה, אם הבחורה בתולה והגבר חודר אליה האם הגבר מרגיש את קרום הבתולין של הבחורה כאשר הוא נקרע או איזו תחושה הוא מרגיש? וכאשר הגבר מכניס את אצבעותיו מה הסיכויים שהוא יפגע בקרום הביתולין כי הרי אורך האצבעות קצר מאורך הפין או שבהכנסת אצבעות איך סיכוי לקריעת הקרום?והאם הוא מרגיש אותו (את הקרום)? תודה (- :

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו