פטריה/דלקת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/08/2005 | 12:34 | מאת: רוני

שלום, רציתי לשאול האם יתכן שיש לי דלקת/ פטריה: כבר 3 ימים בזמן מתן שתן אני מרגישה קצת אי נוחות אם כי לא הייתי אומרת שממש שורף ולעיתים שאני זזה- בעיקר בישיבה התחושה הזו מופיעה. תודה, רוני

02/08/2005 | 13:21 | מאת: שירה

רוני שלום פטריה לא אמורה לגרום דווקא לתחושת חוסר נוחות בעת השתנה. הסימפטומים הם גרד, ריבוי ושינוי בהפרשות הרגילות ו/או יובש בקיום יחסי מין. דלקת בדרכי השתן עלולה להתבטא בחוסר נוחות/צריבה בעת מתן שתן, וגם בעליה בדחיפות וקשיים להתאפק. לעתים יש שינוי בריח/צבע השתן. אם תחושת חוסר הנוחות ממשיכה, עליך להיוועץ ברופא. תרגישי טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו