קיום יחסי מין ללא אמצעי הגנה ?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/08/2005 | 10:25 | מאת: אחראי

האם ניתן לקיים יחסים ללא אמצעי הגנה אם לא גומרים בפנים. השאלה היא רק לגבי הסיכוי להכנס להריון. האם יש מצב של פליטת זרע, תוך כדי החדירה גם אם שלב הגמירה לא מגיע בפנים? אודה מאוד על תשובה בענין.

02/08/2005 | 10:38 | מאת: שירה

אחראי שלום השיטה למניעת הריון שאתה מדבר עליה נקראת "משגל נסוג" והיא כנראה ממוקמת באחד המקומות הגבוהים בטבלה של הסיבות להריונות לא רצויים /לא מתוכננים, בעיקר בקרב נערות צעירות. שיטת המשגל הנסוג (או בשמה הידוע יותר, שיטת ה- "אל תדאגי אני אגמור בחוץ") היא מאוד, מאוד לא מומלצת כשיטה למניעת הריון. הזרע לא נפלט רק בעת האורגזמה, טיפות זרע עשויות לצאת גם במשך קיום היחסים, שלא לדבר על כך שלא תמיד מצליחים "לברוח" החוצה בזמן. ממליצה לנהוג בהתאם לכינוי שבחרת ולנקוט בשיטות אחראיות ומהימנות יותר... בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו