קיום יחסי מין לאחר פספוס גלולה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/07/2018 | 20:51 | מאת: עדי

שלום, אני נוטלת גלולות מליאן. שחכתי לקחת גלולה של יום חמישי וביום שישי קיימתי יחסי מין בצהריים, ובערב ראיתי שפספתי את הגלולה. נטלתי את הגלולה של יום חמישי ביום שישי בערב ואת הגלולה של יום שישי נטלתי בשבת בבוקר. אני רוצה לקחת את הגלולה של יום שבת בשבת בערב בנוסף לגלולה שכבר שתיתי בבוקר. האם זה בסדר ? צריך לקחת פוסטינור ?

קצת מאוחר כבר לפוסטינור אבל כן היית צריכה לקחת. כי אם פספסת מעבר ל12 שעות גם אם לקחת אחר כך שתיים ליום את כבר לא מוגנת התיעצי עם רופא הנשים שלך לגבי גלולה בשם אלה אותה ניתן לקחת 5 ימים אחרי המגע הלא מוגן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו