בעיה שמאוד מפריע לי אישית

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/05/2018 | 10:27 | מאת: נועה

אני עם דגדגן שהוא גדול יחסית והוא יוצא מחוץ לשפתיים כך שהוא חשוף ומשתפשף. אני שמה כל מיני פדים עדינים על התחתון וזה איכשהוא עוזר. הבעיה לאחר קיום יחסים או אוננות הדגדגן גודל יותר ונהיה מאוד רגיש לכל נגיעה עוד כמה שעות? אני מתביישת לספר . מה ניתן לעשות? אלו פתרונות יש?

יכולה להבין את הקושי אך לא נראה לי שיש פתרון למעט האפשרות להקטין חיכוך כמה שיותר אחרי מגע מיני ואפילו ללכת עם בגדים רחבים ללא תחתונים. אפשרות אחרת זה למרוח על ראש הדגדגן משחה או ג'ל מאלחש כמו אזראקין שקצת יקל על הגירוי החזק שנשאר שם.

14/05/2018 | 12:53 | מאת: נועה

מה לגבי ניתוח לקצר? אפשרי בכלל?

כל ניתוח על הדגדגן עצמו עלול לגרום ליצירת הדבקויות קשות על הדגדגן וירידה בתחושה ולא הייתי נכנסת להרפתקה הזו. אבל עשי ברור הורמונלי כולל רמות של טסטוסטרון בדם אולי זה יסביר למה הדגדגן כל כך מוגדל

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו