דימומים ארוכי טווח בעת נטילת סרזט

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/05/2018 | 21:56 | מאת: אסנת

שלום, נטלתי סרזט מרגע הלידה ( כשנה וחצי) ולאחר מכן עברתי לפומיניק שלמיטב הבנתי זהה לסרזט. עד לפני חצי שנה לא היו לי דימומים כלל. בחצי השנה האחרונה אני מקבלת מחזור הכולל דימומים לא כבדים אך ארוכים מאד, בחודש שעבר דיממתי במשך חמישה שבועות. רופא הנשים שלי המליץ ללא הסברים לעבור למיקרולוט. האם המיקרולוט אמורה לפתור את בעיית הדימום הארוך? האם תופעות הלואי שלה חמורות יותר משל הסרזט? מתי לבצע את ההחלפה בגלולות? אציין כי אני עדיין מניקה ומעשנת עד 10 סיגריות ליום לתשובתך המהירה אודה.

המיקרולוט הוא מעט יותר חלש מהסרזט מה שלא בהכרח אומר שהדימומים יפסיקו. נסי ואם עדיין תדממי יש מקום לשקול התקן תוך רחמי.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו