יחסים בזמן דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/07/2005 | 09:50 | מאת: רונה

האם מזיק או כואב לקיים יחסים בזמן דלקת בדרכי השתן? תודה, רונה

31/07/2005 | 14:14 | מאת: חיפאית

רונה, לא נראה לי שזה הזמן המתאים והאידיאלי לקיים בו יחסי מין. כדאי קודם כל להחלים ואז יהיה קל ונעים יותר לשניכם. לגבי האם נגרם נזק ואיזה, או בשאלה של הדבקה - כאן כדאי לקבל תשובה מוסמכת מרופא. חיפאית

31/07/2005 | 15:09 | מאת: חיפאית

בינתיים עיינתי בכמה תשובות של גינקולוגים לשאלה דומה, ועולה מכך ש: אין איסור או מניעה לקיים יחסי מין כאשר אשה סובלת מדלקת בדרכי השתן, אבל זה בהחלט לא מומלץ ! נוסף לכך כדאי לקחת בחשבון שאחד הגורמים לדלקות בדרכי השתן, הוא קיום יחסי מין, וזו סיבה חשובה גם כן להימנע מכך עד שמחלימים. בכל מקרה, כדאי שתשמעי גם את דעתו של הרופא שלך, וכן נקווה שנשמע כאן את דעתו של הרופא בפורום. חיפאית

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו