ריח לא טוב באיבר מין הנשי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/04/2018 | 13:36 | מאת: אושר

אני סובלת כשנה מריח רע מהאיבר מין(ריח חזק של דגים מקולקלים), אני בריאה ולא כואב לי באיבר מין..חשבתי לתומי שזה ריח טבעי של הגוף לבעלי זה מאוד מציק ואנחנו ממעטים ביחסי מין .. איך אפשר לטפל בבעיה הזאת? האם יש דרכי טיפול טיבעיות? עד שאגיע לרופא נשים... והאם יש לתופעה הזאת קשר לזה שאנחנו מנסים להביא ילדים כבר שנה? תודה רבה לעונים

הריח שאת מתארת אופיני לזהום בחיידק בשם גרדנרלה. הטיפול בו הוא אנטיביוטיקה לנרתיק. עד הפגישה אצל רופא נשים לאבחון ולטיפול את יכולה להחדיר טבליות פרוביוטיקה לנרתיק שאלו חיידקים טובים לשבוע ולראות אם זה מקל על הבעיה

11/04/2018 | 19:21 | מאת: אושר

צדקת! זה מה שהרופאה בדיוק אמרה לי ונתנה לי כדורים בשם פלאגיל וגם נרות כמו שציינת, שכחתי לשאול את הרופאה האם ישנו טיפול בשביל בעלי? כי כנראה שגם הוא נדבק.. איך מטפלים בבן זוג? בכדי שלא תהיה הדבקה חוזרת.. תודה רבה לך

לא בהכרח צריך לטפל בבן הזוג אם אין לו תלונות כמו צריבה במתן שתן למשל

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו