אני מתוסכלת!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/07/2005 | 13:57 | מאת: שרון

היי, אני בבעיה ולא יודעת מה לעשות אני בחורה בריאה בת 22 בעלת חשק מיני ויוצאת עם בחור שאותו אני אוהבת ויש בינינו קשר בריא ,אני אוהבת מין ואנחנו מקיימים באופן תדיר. הבעיה היא שאני פשוט י ב ש ה , אני נהיית רטובה רק לאחר החדירה ואני משתגעת מזה! אני ממש מתביישת בעצמי וגורם לי לחשוב שמשהו לא בסדר אצלי. עזרו לי - ובבקשה אל תפנו אותי לשמנים וכו ...

29/07/2005 | 14:05 | מאת: שירה

מתוסכלת יקרה "בבקשה אל תפנו אותי לשמנים" ?? מה פשעו ומה חטאו השמנים וגרמו לך להתנגדות חריפה כזאת...? לא אפנה אותך לשמנים, אפנה אותך לג'ל על בסיס מים שנקרא KY וניתן להשיג בכל סופרפארם או בית מרקחת (אפשרי גם כל ג'ל על בסיס מים אחר). ראשית עליך לבדוק אצל רופא נשים האם יש מקור גופני לבעיית היובש. בהנחה שהוא מוצא שהכל תקין, הפתרון טמון במשחק מקדים א ר ו ך ומענג עבורך, ואם אין לך התנגדות עקרונית - מין אוראלי הוא רעיון מצויין לפני החדירה, ופוסל את האפשרות שלא תהיי רטובה מספיק ברגע החדירה. בהצלחה ושבת שלום שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו