לוקחת גלולות ולא מקבלת מחזור אחרי פוסטינור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/03/2018 | 15:22 | מאת: מישהי

הייתי לוקחת גלולות כמה חודשים ולאחר שהפסקתי לא קיבלתי מחזור ואחרי שאמא שלי לקחה אותי לרופא שבדק שאני לא בהריון והכל בסדר אמא שלי ראתה שנלחצתי ונתנה לי פוסטינור בשביל שהמחזור יבוא והוא באמת בא אחרי כמה ימים ומהיום הראשון של המחזור התחלתי שוב לקחת את אותם גלולות שכבר הייתי לוקחת, סיימתי כבר את החפיסה הראשונה ואני בסוף החפיסה השנייה ולא היה לי דימום בים החיפסות בכלל! (בין הראשונה לשנייה) וכמו שאמרתי אני כבר עומדת לסיים את השנייה עוד שבוע וחצי ועדיין לא קיבלתי מחזור! לא פספסתי שום כדור ועשיתי כבר 2 בדיקות הריון שיצאו שליליות! אני כבר מתה מלחץ לא יודעת מה קורה,אציין שזה לא טבעי אצלי אני לקחתי תגלולות האלה כבר ותמיד קיבלתי מחזור בין החפיסות במיוחד בחודש הראשון שהמחזור צריך להיות הכי חזק

לא מקובל להשתמש בפוסטינור ככדור לזרור מחזור אלא רק למנוע הריון פני לרופא הנשים שלך לבדיקה בכל מקרה המשיכי עם הגלולות בינתיים כסדרן גם אם לא קבלת מחזור ביניהם

17/03/2018 | 11:39 | מאת: שואלת השאל

את חושבת שזה הריון או רק תוצאת לוואי של פוסטינור?

אם הבדיקות להריון שליליות סביר להניח שאינך בהריון וזו תופעת לואי של הפוסטינור אם לא תקבלי בשבוע הבא עשי עוד בדיקה להריון ופני לרופא הנשים שלך

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו