תחילת קיום יחסים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/07/2005 | 15:17 | מאת: רוני

התחלתי לקיים יחסים עם חברי: 10-15 פעמים. עדיין כואב לי בעת החדירה, האם זה נורמלי? מתי אמור הכאב לעבור? תודה, רוני

28/07/2005 | 15:22 | מאת: שירה

רוני שלום בפעמים הראשונות את עלולה לחוש כאבים ו/או חוסר נוחות מסויים, אולם התופעה אמורה לחלוף. אם את עדיין חשה כאבים, יתכן שהדבר נובע מכך שאינך מגורה מספיק בעת החדירה. נסו להאריך את משך הזמן עד לחדירה כדי לתת לך שהות להיות מוכנה (רטובה) מספיק בזמן החדירה. ניתן גם להיעזר בחומרי סיכה (ג'ל על בסיס מים, ניתן לרכישה בבתי מרקחת) או הכי טוב - להשתמש בחומר הסיכה האולטימטיבי שהעניק לנו הטבע: רוק. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו