קונדילומה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/07/2005 | 15:11 | מאת: צעירה

בן זוגי הקבוע גילה יבלת על איבר המין. רופאת העור אבחנה כי מדובר בקונדילומה, וטיפלה ביבלת בעזרת חנקן נוזלי. הבנתי כי מדובר במחלה ויראלית שעוברת במגע מיני. האם משמעות הדבר היא בהכרח כי בן זוגי קיים יחסי מין עם אחרת? כמה זמן צריך לעבור עד שנוכל לקיים שוב יחסי מין? שאלה נוספת - האם ייתכן שאני הדבקתי אותו (אחרי שקיימתי מגע מיני ללא קונדום) על אף שאין אצלי סימנים חיצוניים? (מובן כי קבעתי מיד תור לגניקולוג, אלא שאני מאוד לחוצה מהעניין). האם כאבים בפי הטבעת עלולים להיות מסימני המחלה אצל נשים? אודה על תשובתכם המהירה!

28/07/2005 | 15:20 | מאת: שירה

צעירה שלום אנא הפני את שאלתך לאחד משני הפורומים הנוגעים לנושא: פורום רפואת עור או פורום גינקולוגיה. בריאות שלמה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו