אורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/07/2005 | 15:23 | מאת: אליאן

אני בת 17 ומעוניינת מאוד לדעת, האם וכיצד ניתן בוודאות לזהות אורגזמה של הגבר (פרט לנוזל הזרע שנפלט בשלב זה)? האם קיימים 'סימפטומים' חיצוניים בהם ניתן להבחין - כגון ההתכווצויות שיש לאישה - ? אשמח מאוד לקבל תשובה, בתודה רבה.

26/07/2005 | 15:44 | מאת: שירה

שלום אליאן סממנים חיצוניים לריגוש מיני, הן אצל גבר והן אצל אישה, משתנים בעוצמתם ובצורת הביטוי שלהם מאדם לאדם. ריגוש מיני עשוי להתבטא בהבעות פנים, במילים ובקולות (בדומה לצורות הביטוי של כל הנאה אחרת שאינה מינית). היות והאורגזמה מהווה את שיאה של ההנאה המינית, כל הסממנים שציינתי יגיעו לשיא הביטוי שלהם ברגע הנתון. אנשים שונים מביעים הנאה בצורות שונות, והעובדה שגבר או אישה לא מפגינים הנאה קולנית במיוחד למשל בשעת קיום מגע מיני, אינה מעידה בהכרח שההנאה לא גדולה ושלמה כפי שהיא. כנראה שהדרך הטובה ביותר לדעת משהו אודות ההנאה - היא פשוט לשאול את בן/בת הזוג. שירה

28/07/2005 | 17:48 | מאת: שרון

אליאן זה כמו לאכול גלידה בשיא החום. הרגשה מענגת ונהדרת. מקווה שיהיו לך הרבה כאלה. שרון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו