כאבים בזמן קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/12/2017 | 23:54 | מאת: דנית

שלום.. אני בת 21 ונוטלת גלולות מסוג מינס שנתיים וחצי. אני מקיימת יחסים עם בן זוגי היחיד מזה 3 שנים. בחודש האחרון לאחר טיפול בלייזר הרגשתי גירודים ותחושה לא נעימה השתמשתי במשחה נגד כוויות וגירודים שקצת עזרה אך בהמשך כאשר קיימתי יחסים המקום היה יבש ממש ושרף לי מאוד גם לאחר מכן.. חשבתי שזה יעבור ולאחר שבוע קיימנו שוב יחסים אך ממש כאב לי והפסקנו באמצע. אני פחות מרגישה זאת ביום יום. וגם כשאר באים לקיים יחסים הנרתיק יבש וממש כואב בזמן חדירה. וגם שורף. רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה? מעולם לא היה לי דלקת לפני כן או פטריה לכן לא ממש יודעת מה זה.

קשה לתת לך אבחנה ללא בדיקה שלך מאחר וזה ארוע חדש בחייך כדאי שתפני לרופא נשים לבדיקה ולאבחנה. יכול להיות דלקת חיידקית, פטריה, או סתם גרוי ואלרגיה מקומית מאיה חומר שמרחת

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו