בדיקת הריון ומהימנותן

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/11/2017 | 23:31 | מאת: אלינור

שלום.. אשמח לדעת מאיזה יום מהאיחור ניתן לקבל תשובה מהימנה של הבדיקה ? 7 ימים מהאיחור או החל מיום האיחור? במידה ועשיתי 2 בדיקות בזמנים שונים מהאיחור ( במרחק של 5 ימים) שהראו לי תוצאות זהות (שלילי), האם זה מהימן ? במידה והייתי בהריון ועשיתי בדיקה ביון ה-7 הבדיקה הייתה אמורה לזהות את ביטא ההריון ?

בדיקת שתן להריון אמורה להיות חיובית מיום האיחור כך שאם עשית 2 בדיקות בהפרש של 5 ימים מיום האיחור והן שליליות - אינך בהריון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו