שאלה דחופה פוסטינור .

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/10/2017 | 16:48 | מאת: מירי

לקחתי פוסטינור לפני חודש בערך בגלל קיום יחסים לא מוגנים.. אתמול שכבתי עם חבר שלי והקונדום נקרע והרגשתי שנכנסו לי טיפות בפנים.. אני רוצה לשתות את הכדןר, האם זה מסוכן?

23/10/2017 | 12:05 | מאת: נועה

ככל שעובר הזמן הסיכוי שהגלולה תעבוד קטן אולי פשוט תלכי לבית מרקחת (לי המליצו על גלולה בשם אלה כי עברו יומיים והיא משפיעה גם אחרי כמה ימים...) ואת תצטרכי לעשות שיקול של הריון/הורמונים..אחרי שתתייעצי עם רוקח/ת שיסבירו לך את האפשרויות בהצלחה

24/10/2017 | 03:10 | מאת: מירי

אשמח למענה מד'ר ליאורה.

קחי פוסטינור או נורלבו ופני לרופא נשים להתאמת אמצעי מניעה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו