העדר מחזור לקיחת פרימולוט נור לקבלת מחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/08/2017 | 16:26 | מאת: שני

אני לא מקבלת הרבה זמן מחזור כבר כמעט 10 חודשים עשיתי תאונת דרכים לפני כשנתיים ומאז השתבש לי המחזור אני גם ירדתי המון במשקל עכשיו אני בעלייה מטופלת בדיקור ואמר לי שזה עקב הטרואמה הוא נתן לי טיפות צמחים סיניים להגברת ההורמנים וזה הגביר תוםעות של מחזור אך המחזור לא הגיע ואמר לי לקחת כדורים כדי לדחוף את המחזור שיגיע עשיתי בדיקות הכול תקין לקחתי פרימולוט נור ואני כבר ביום השלישי אחר הסיום המחזור עוד לא הגיע לא היו לי תוםעות כלל בלקיחת הכדורים זה בסדר? וגם עכשיו אחרי אני לא מרגישה כלום זה אומר שאני לא יקבל? או שזה בסדר ואני יקבל?

אי קבלת מחזור לאחר פרומולוטנור מראה שעדיין חסר לך הורמון אסטרוגן אם עדיין לא תצקבלי מחזור בימים הקררובים ]ני לרופא הנשים שלך שישלים לך טיפול באסטרוגן ופרוגסטרון

03/09/2017 | 16:52 | מאת: שני

את אומרת שעכשיו לקחתי רק אסטרוגן בלי םרוסטגן אני לא קיבלתי בסוף מחזור זה אומר לקחת גלולות להריין של 21 יום?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו