נפיחות ואי נוחות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/07/2005 | 06:53 | מאת: ורד

בוקר טוב לאחר קיום יחסי מין כל האזור של הפות כולל השפתיים נפוח ובולט החוצה למשך כיממה עד שעובר. אין לי כאב אך תחושה של נפיחות באזור לא נעימה .האם זה טבעי. אני בת 33 ואיני לוקחת גלולות. אודה לתשובתך בהקדם

24/07/2005 | 09:19 | מאת: שירה

ורד בוקר טוב. לא ציינת האם התופעה היתה קיימת מאז ומעולם לאחר קיום יחסי מין, או שהחלה רק לאחרונה. אם התופעה היתה קיימת מתמיד, יש להניח שמדובר בתוצאה של גירוי של אזור השפתיים, ומכאן הנפיחות הזמנית, שחולפת לאחר תקופה של הפוגה קצרה ביחסי המין. אם לא נתקלת מעולם בתופעה והיא החלה רק לאחרונה, אולי כדאי לבדוק האם מדובר בסוג של רגישות לחומר מסוים בו נעשה שימוש בזמן יחסי המין (האם התחלת לאחרונה להשתמש בשמנים שונים/קרמים, האם את משתמשת בקונדומים מסוג שונה מאשר בעבר, קונדומים משומנים וכו'). בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו