בעיה של אורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/09/2004 | 12:18 | מאת: דניאל

מה לעשות, אבל לא כל אחת יודעת איך להרגיש אורזמה וגינלית? אני כנראה אחת מבין ה-85% שלא מגיעות לאורגזמה מחדירה. אני בת 31 ונשואה באושר. אני חושבת שניסיתי הכל. אומרים שזה יגיע בגיל 35 אבל אני מיואשת לחכות 4 שנים בשביל להבין על מה מדובר. אני כן יודעת להגיע לאורגזמה בדגדגן אבל לפעמים נהנת יותר מחדירה. מה אני עושה חוץ מלחכות? אני באמת אוהבת את בעלי ויש לו סבלנות אמיתית.

14/09/2004 | 01:05 | מאת: ד"ר חגית כהנא

שלום לך מעטות הנשים שמצליחות לחוות אורגזמה נרתיקית. נקודת G שהיא הנקודה בנרתיק הגורמת לאורגזמה נמצאת כ 4 ס"מ מהכניסה לנרתיק בקיר הקדמי. בערך מאחורי העצם שבקדמת האגן. החדירי את אצבעך או בקשי מבן זוגך וחפשו אזור היוצר גירוי. תהליך החיפוש לוקח זמן. אנא אל תתיאשי.

15/09/2004 | 08:12 | מאת: סנרייז

זאת, ועוד: נקודת הג'י מגיעה לגירוי מקסימלי לאחר אורגזמה, שאז מוזרם אל העצבים דם, הם גלויים, תפוחים ורגישים. באופן פרדוכסלי, ניתן לומר שהסיכוי להגיע לאורגזמה וגינלית הכי גדול לאחר אורגזמה... כדי להגביר את הסיכויים, אפשר ורצוי להשתמש בוויבראטור. הוויבראטור ישפר את אלסטיות הנרתיק ואת הרגישות שלו. את יכולה להשתמש בו כשאת לבד בבית. ככל שיהיה יותר גרוי מחדירה, כך החדירה תהיה יותר מגרה. זה הכלל. ועדיין את נשמעת כמי שקראה את דו"ח הייט (85%...). ועל כן את יודעת שזה פחות משנה ממה שחושבים. העיקר אורגזמה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו