הפסקת שימוש בגלולות ואי הופעת ווסת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/07/2017 | 18:40 | מאת: יערה

שלום רב, אני בת 28 ומתכננת הריון. נטלתי פמינט במשך 7 שנים ברציפות. אציין כי בהוראת רופאים, חיברתי 3 חבילות ונטלתי אותן ברציפות. לאחר 3 חפיסות ללא הפסקה, נהגתי לעשות שבוע הפסקה כרגיל ולאחר 4 ימים בדכ הופיע הדימום. הפסקתי לקחת גלולות ב8.6. לאחר 4 ימים הופיע דימום כרגיל ומאז לא הופיעה שוב ווסת. בערך חודש וחצי מהווסת האחרונה. עשיתי בדיקת הריון לפני שבוע וזו יצאה שלילית. האם מדובר בתופעה מוכרת? הבנתי שעניין המחזור אמור להסתדר מייד עם הפסקת הגלולות, גם אם נטלתי שנים בלי הפסקה. אני דואגת שמשהו לא תקין ותהיה לי בעיה להיכנס להריון. לתשובה מקצועית אודה. כל טוב.

אין לך מה לדאוג בהחלט יכול להיות עכוב במחזורים אחרי הפסקת גלולות. לא תמיד המחזור חוזר מיד והמנגנון ההורמונלי יכול לקחת זמן עד שמתאושש. חכי עוד חודש במידה ולא תקבלי עדיין מחזור פני לרופא נשים לקבלת כדורים לזרוז המחזור

22/07/2017 | 12:38 | מאת: יערה

מודה לך מאוד.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו