פספוס גלולה וקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/12/2016 | 19:57 | מאת: נועה

אני נוטלת גלולות פמינט באופן קבוע כבר שנה, משתדלת לקחת אותן באופן סדור. לצערי יצא לי לפספס גלולה בשבוע השני של החפיסה עקב אילוצים של הצבא, ויומיים אחרי קיימתי יחסי מין ללא הגנה ושוב התפספסה גלולה. לא הייתה לי אפשרות לקנות פוסטינור ופשוט נאלצתי להישאר עם החשש. בהתחשב בסיטואציה של שנה גלולות קבועות מה הסיכוי שנכנסתי להריון ומתי אוכל לדעת בהקדם?

בעוד כשבועיים מקיום יחסי המין הלא מוגנים עשי בדיקת שתן להריון. בינתיים קיימי יחסי מין עם קונדומים אם את לא יכולה להקפיד על לקיחת גלולוה כל יום עברי לאמצעי מניעה אחרים כמו מדבקה או טבעת נרתיקית

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו