גלולות פמינטטטטטט ודימוםםם דחוף בבקשה!!!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/11/2016 | 10:58 | מאת: בתיה

לום, שמי בתיה בת 22 , יש לי ילד בן שנתיים ואני כבר שנה וחצי עם גלולות פמינט. בכל הזמן הזה ועד שבוע שעבא מעולם לא סבלתי מדימומים בזמן לקיחת הגלולה. מזה שבוע אני כל יום ובכל כניסה לשירותים אני נתקלת בדימום ורדרד ולעיתים חום... מימה זה נובע???? לא פספסתי אף גלולה ואני מקפידה כל יום לשתות באותה השעה ולכל היותר שעה- שעתיים איחור גג... מה זה הדימום? צריך לבדוק? יש אפשרות שזה הריוןןן??????

יכול להיות מצב של דימום תחת גלולות וזה תופעת לואי מוכרת אבל כדי לשלול בעיות אחרות פני לבדיקת רופא נשים אם את חוששת מהריון עשי בדיקת שתן לשלילה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו