שיבוש בוסת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/10/2016 | 11:56 | מאת: עדי

הי, אני נוטלת גלולות פמינט למניעת הריון. שכחתי לקחת את הגלולה הראשונה של השבוע הראשון (אחרי ההפסקה) ולקחתי אותה מיד כשניזכרתי כעבור 15 שעות. קיבלתי וסת שבוע קודם (ז"א בשבוע השלישי בזמן נטילת גלולה, במקום בשבוע הרביעי במהלך ההפסקה) הוסת נמשך 11 ימים, כך שבעוד שלושה ימים תיגמר ההפסקה ואמשיך לחפיסה הבאה. השאלה שלי היא האם בגלל השיבוש בוסת עלי להשתמש באמצעי מניעה נוסף, אם כן, לכמה זמן?

השיבוש במחזור פחות מטריד מבחינת מניעת הריון אלא האחור שלך ב15 שעות מה שעשה אותך לא מוגנת בשבועיים הראשונים לתחילת החפיסה. ממליצה לך לעשות בדיקת שתן להריון כדי לשלול

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו