איחור משמעותי במחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/05/2017 | 13:24 | מאת: אני

שלום, יש לי איחור של 20 יום במחזור, אבצע בדיקה בקרוב אבל רוצה להתייעץ בנוסף.. הייתי משתמשת במשך 3 שנים בגלולות מינס.. לפני כחודשיים הפסקתי ואני והבן זוג משתמשים בקונדום.. בחודש שעבר היה לי איחור של שבוע וקצת ואז קיבלתי.. והחודש יש לי כבר איחור של 20 יום.. לא קרה שום דבר חריג, לא קרה שנקרע הקונדום וגם לא זכור לי שום מקרה שאולי פספסנו ויכל לקרות משהו.. בנוסף, החודש נפצעתי ברגל והגוף עבר קצת טראומה והייתי נורא בלחץ בגלל זה.. יש סיבה להיות בלחץ מהריון? או שרוב הסיכויים שהמחזור מאחר כי הגוף קצת מבולבל מהפסקת הגלולות? או שהמחזור מאחר בגלל שהייתי בלחץ מהפציעה?

מעריכים שכחצי שנה לאחר הפסקת הוסתות יכולים להיות שבושי מחזור אם שמת תמיד קונדומים בכל מגע מיני והקונדום לא נפל ולא תקרע הסבירות להריון נמוכה בכל מקרה עשי בדיקת שתן לשלול הירון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו