נוברינג

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/09/2016 | 14:07 | מאת: מיקה

היום התאריך ה22/09 ואני רוצה להתחיל להשתמש בנוברינג. רשום שצריך בפעם הראשונה לקחת ביומו הראשון של המחזור ואני כעת ביומי השלישי של המחזור (קיבלתי ב19/09 בלילה). רציתי לדעת האם אני יכולה להתחיל לשים היום ולאחר כמה זמן אני מוגנת מפני הריון אם אעשה זאת היום? (מעדיפה להתחיל להשתמש כמה שיותר מוקדם ולא לחכות למחזור הבא ורוצה לדעת אם זה אפשרי)

אם התחלת לא ביום הראשון של המחזור הוסיפי קונדומים לשבועיים הקרובים כדי להיות בטוחה מהריון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו