כאבים באיבר מין אחרי שחבר שלי נגע לי באזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/08/2016 | 18:15 | מאת: עידן

היי, אני בתולה, אתמול חבר שלי נגע לי טיפה באזור דרך המכנסיים, והיום בבוקר קמתי עם כאבים קצת. הייתה לי הפרשה קצת צהובה. ומרגיש לי כמו דלקת. יכול להיות? יש מצב שזה בגלל שהייתי עם תחתונית לא הכי נקייה?.. ממה זה יכול להיגרם? גם הבטן התחילה קצת לכאוב לי.. וזה לפעמים שורף.. תודה

לא יכול להיות דלקת בעקבות מגע דרך המכנסיים אם ימשיכו הכאבים פני לבדיקת רופא נשים

30/08/2016 | 13:39 | מאת: עידן

אם התחתונית הייתה לא נקייה והייתי עם מכנס צמוד יכול להיות שהפעולה וגם התחתונית ביחד גרמו לזה? אני ממש מרגישה שזה דלקת, הייתה לי לפני חודשיים בערך דלקת בדרכי השתן וזה מרגיש עכשיו כמו דלקת אבל יותר כואב

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו