התקן מירנה- האם להיות רגועה?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/04/2017 | 11:04 | מאת: רעות

יש לי התקן מירנה למעלה משנתיים. בעת בדיקה שגרתית אצל רופאת נשים היא אמרה משהו על זה שהוא החליק פנימה, אך זה תקין. רציתי לקבל חוות דעת נוספת - האם זה אכן נשמע תקין ואם כן- איך מוציאים אותו אח''כ? שאלה נוספת - אני לא מקבלת מחזור כבר הרבה זמן, ולכן מידי פעם אני חוששת שאולי אני מהאחוזים הבודדים שהמירנה לא מונעת להן את ההריון ושנכנסתי להריון... יש סיבה לחשוש או שאם עד כה לא נכנסתי להריון זה אומר שאני יכולה להיות רגועה לחלוטין בנושא?

לא ברור לי מה הכוונה ל החליק פנימה אבל אם הרופאה שלך אמרה שזה תקין נראה לי שאת יכולה להיות רגועה עם מירנה הרבה נשים לא מקבלות מחזור כם אם הן לא בהריון ואם את לא מקבלת מחזור זאת אומרת שההתקן עושה את פעולתו נאמנה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו