השפעת התקן על החשק המיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/08/2016 | 20:42 | מאת: ענבל

שלום, אני בת 40, יש לי 3 ילדים, ובשנה האחרונה הרגשתי הכי טוב שהרגשתי אי פעם מבחינה מינית. הרגשתי שיש לי חשק כמו שלא היה לי בשנים קודמות. אולי זה עניין של גיל או בגלל שכבר סיימתי עם הריונות והילדים כבר לא כל כך קטנים ואני קצת יותר פנויה. לפני 4 חודשים שמתי התקן עם הורמונים, ובשנים האחרונות לא השתמשתי בגלולות. מאז שאני עם ההתקן אני מרגישה שהחשק המיני ממש נעלם לו. האם רוב הסיכויים שזה קרה בגלל ההורמונים של ההתקן? האם יש דרך לטפל בזה? תודה!

יכול להיות מההתקן למרות שזו לא תופעה שכיחה אין דרך לטפל בזה אם ההתקן ההורמונלי הוא הסיבה מלבד להוציא את ההתקן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו