בדיקת הריון - שכחתי ליטול גלולה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/04/2017 | 21:08 | מאת: יעל

שלום אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את זה. קוראים לי יעל בת 23 אני לוקחת גלולות ברצף כבר כחצי שנה. יש לי בן זוג, ואנחנו שוכבים בלי קונדום וכנראה ששכחתי לקחת גלולה בחמישי ובחמישי בערב ובשישי בבוקר שכבנו בלי קונדום ורציתי לדעת מה הסיכויים להיכנס להיריון ומתי אוכל לעשות בדיקת היריון ביתית? והאם תוצאה שלילית באמת שוללת היריון? מה ניתן לעשות בשלב זה?

07/04/2017 | 21:33 | מאת: יעל

שכחתי לציין שמדובר בגלולה מס 8 אם זה משנה...

הי יעל מציעה לך לקחת פוסטינור או נורלבו שיעילים עד 72 שעות מהמגע הלא מוגן ולהשתמש בקונדומים בשבועיים הקרובים אחרי שבועיים מאותו יום חמישי אפשר לעשות בדיקת שתן לשלול הריון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו