סקס אחרי לידה :-(

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/07/2005 | 09:21 | מאת: נעמה

די, זה כבר שלוש שנים אחרי לידה! למה עוד כואב? אני רק מסתכלת לתקרה ומחכה שזה יגמר, ולמרבה הצער זה גם נגמר מהר, כי זה כל כך נדיר אוף, החיים שלנו הולכים לאבדון :-(

20/07/2005 | 10:32 | מאת: שירה

נעמה בוקר אור שלוש שנים זה אכן פרק זמן ארוך להתמודד עם חיי מין מתסכלים, רצוי להתחיל לטפל בנושא בהקדם על מנת לחזור וליהנות בהקדם ! בצידו השמאלי של המסך שלך (בדיוק מתחת לתמונה של דר' הופמן) מופיע קישור לכתבה בנושא זוגיות/מיניות לאחר הלידה. תוכלי לקרוא שעל פי רוב, פרק הזמן הדרוש לנשים כדי לחזור לעצמן לאחר הלידה מהבחינה הגופנית-מינית הוא בערך שנה. מדובר על מכלול התחושות הגופניות והנפשיות גם יחד, כי אם נתייחס רק לפן הגופני - כנראה שהכאבים הגופניים לא נמשכים שנה תמימה אלא פחות. אם את עדיין חשה כאבים גם 3 שנים לאחר הלידה, רצוי שתפני לגינקולוג שלך כדי לבדוק מה גורם לכאבים. אם רופא הנשים לא מוצא בעיה גופנית, שווה לשקול יעוץ סקסולוגי. לא פשוט לחזור לחיי מין תקינים כאשר מצטרף גורם שלישי מפריע (חמוד אבל בכל זאת מפריע) למערכת הזוגית. כפי שאת יודעת, חיי מין תקינים ובריאים הם חלק אינטגרלי מזוגיות טובה, לכן אל תזניחי את הנושא ושיהיה בהצלחה. שירה

20/07/2005 | 10:40 | מאת: נעמה

גם לא בא לי, זה הכי בעיה, פשוט לא בא לי.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו